[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_6″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”2_3″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_title size=”1″ content_align=”right” style_type=”none” sep_color=”” margin_top=”50″ margin_bottom=”50″ class=”” id=””]ایمنی و امنیت عمومی هوشمند[/fusion_title][fusion_text]

تجربيات بدست آمده از شرایط اضطراری گوناگون، اعم از بلاياي طبيعي و بحران های شهری نشان داده است كه چگونه ظهور تكنولوژي‏ هاي نوین، و بطور كلي دستاوردهاي حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات به طور قابل توجهي باعث تغيير در روش ارائه اطلاعات در زمینه مديريت شرایط اضطراری شده و در حوزه‏ هايي نظير تصميم گیری، مديريت دانش، به اشتراك گذاري اطلاعات، ارتباطات، هماهنگي و هوشياري لحظه ‏ای مبتنی بر وضعیت و موقعيت باعث افزایش و بهبود كارايي مدیریت در شرایط اضطراری گرديده است.

امروزه ارتباطات و راهکارهای به کارگیری شده در امنیت عمومی متناسب با نیازمندی‏ ها در حال تغییر است. همین امر ضرورت به کارگیری تکنولوژی‏ های نوین ارتباطی، مدیریت یکپارچه تجهیزات و ارائه سرویس‏ های متنوع در امنیت عمومی را به صورت جدی مطرح ساخته که پاسخگویی به نیازمندی‏ ها در هر مرحله از چرخه مدیریت بحران را ممکن می‏سازد.

بنابراین با پایش لحظه‏ ای و بلادرنگ شرایط و ایجاد ارتباطات بلادرنگ مابین شهروندان، سازمان ‏ها و نیروهای عملیاتی پیش، حین و پس از حادثه و همچنین مدیریت تیم‏ های حاضر در صحنه توسط مرکز کنترل و فرماندهی، ضمن دستیابی به شیوه ‏های مدرن و بهینه مدیریتی و افزایش هماهنگي و هوشياري لحظه ‏ای مبتنی بر وضعیت و موقعيت، شهری ایمن ‏تر در انتظار ما خواهدبود.

در همین راستا ما در شرکت آفرینش سامانه مهر با مد نظر قرار دادن 4 مرحله مدیریت بحران شامل پیشگیری، آمادگی، پاسخگویی و بازسازی و همچنین بهره ‏گیری از تکنولوژی‏ های نوین ارتباطی همچون اینترنت اشیاء، شبکه‏ های رادیویی خصوصی، شبکه LTE پهن ‏باند و تجهیزات مدرن جمع‏ آوری اطلاعات پهن‏ باند، به ارائه راهکارهای جامع و یکپارچه در جهت مدیریت بهینه بحران پرداخته ایم.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_6″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_tabs design=”classic” layout=”horizontal” justified=”yes” backgroundcolor=”#ffffff” inactivecolor=”” bordercolor=”” class=”” id=””][fusion_tab title=” تشخیص هوشمند آتش سوزی جنگل” icon=””]

safety tab 1

امروزه اکوسیستم‏ های جنگل به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه پایدار در هر کشور، بیش از پیش مورد توجه بوده و ضرورت حساسیت و نگرانی در قبال تخریب و از بین رفتن آنها مشهود می­ باشد. عوامل مختلفی در از دست رفتن و آسیب رساندن به منابع طبیعی همچون جنگل­ ها دخیل هستند، که در این بین پدیده آتش ­سوزی به عنوان فراگیرترین عامل تخریب کننده اکوسیستم­ های جنگلی، بخش وسیعی از جنگل­ های جهان را مورد تهدید قرار داده و پیامدهای منفی اکولوژیکی، اقتصادی و اجتماعی را در پی دارد.

بنابراین مؤثرترین راه برای کاهش خسارت به جنگل ها، تشخیص به هنگام آتش­ سوزی در فازهای ابتدایی شروع آتش و جلوگیری از گسترش آن می ­باشد. با توجه به این مهم استفاده از سیستم­ های خودکار تشخیص آتش به عنوان راهکاری مناسب مورد توجه است.

راهکار پیشنهادی تشخیص هوشمند آتش سوزی جنگل از دو سیستم تشکیل شده است. سیستم اصلی تشخیص ‏دهنده بر اساس تشخیص اسپکتروم گازهای مختلف موجود در جو و مقایسه آنها با اسپکتروم ‏های موجود در پایگاه داده که اساساً مرتبط با گازهای ناشی از آتش‏ سوزی بوده، به تشخیص آتش سوزی می‏پردازد. سیستم دوم مبتنی بر فناوری‏ اینترنت اشیاء بوده که به عنوان سیستم مکمل در مناطقی مورد استفاده قرار خواهد گرفت که از حساسیت بالاتری برخوردار بوده و بنابراین نیازمند بررسی و کنترل با سطح بالاتر خواهند بود.

[/fusion_tab][fusion_tab title=”تشخیص هوشمند سیل” icon=””]

safety tab 2

طبق آمار و اطلاعات موجود، سیلاب از شایع‏ ترین و مخرب ‏ترین وقایع طبیعی در جهان محسوب می‏ گردد. در ایران نیز با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی موجود، هر ساله شاهد وقوع بحران سیل در نقاط مختلف کشور و بروز خسارات جبران ناپذیر ناشی از آن هستیم.

یکی از راهکارهای بسیار کارآمد در کاهش خطرات سیلاب، اجرای طرح ‏های غیر سازه ‏ای بوده که در سال ‏های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این راهکار دارای چندین بخش اصلی بوده که طراحی و ایجاد سیستم ‏های تشخیص به موقع و هشدار سیلاب در زمان مناسب از جمله مهمترین آنهاست.

راهکار پیشنهادی تشخیص هوشمند سیل با در نظر گرفتن نیازمندی ‏های متفاوت قبل از وقوع سیل، حین وقوع سیل و پس از وقوع سیل به پیش‏ بینی، تشخیص به موقع و مدیریت هوشمند و بهینه سیل می ‏پردازد.

برخی از قابلیت ‏های این سامانه عبارتند از:

  • به کارگیری سیستم ‏های دقیق تشخیص سیل
  • استفاده از اطلاعات جمع ‏آوری شده توسط سنسورها و دستیابی به الگوریتم ‏های تحلیلی تشخیص سیل
  • استفاده از داده ‏های ایستگاه‏ های هواشناسی و تاریخچه سیل‏ های رخداده و دستیابی به الگوریتم ‏های پیش‏ بینی
  • ارسال هشدارهای لازم در صورت تجاوز پارامترها از آستانه‏ های تعیین شده و تشخیص وقوع حادثه در فاز اولیه رویداد
  • امکان نمایش موقعیت دقیق و زمان رخداد حادثه و در نتیجه سرعت بخشیدن به عملیات امداد و نجات
  • دریافت مستمر اطلاعات از مناطق عملياتی و سيل زده توسط مرکز کنترل و درنتیجه تصمیم ‏گیری و مدیریت بهینه
  • استفاده از سیستم‏ های ردیابی در وسایل نقلیه به منظور مسیریابی بهینه و بهبود سرعت عملیات
  • استفاده از سیستم‏ های ردیابی برای نیروهای امدادی به منظور مدیریت و عملکرد بهینه و آگاهی از موقعیت
  • استفاده از سنسورهای پایش پارامترهای سلامتی نیروهای امدادی به منظور کنترل وضعیت و سلامت آن‏ها
[/fusion_tab][fusion_tab title=”زیرساخت های هوشمند” icon=””]

infrustructure

عدم کارکرد مناسب زیرساخت ‏ها به علت شرایط محیطی، خستگی مواد، زمین لرزه ‏ها و سایر بلایای طبیعی، ایمنی عمومی شهری را تحت تأثیر قرار می‏دهد. از این رو و با توجه به اینکه ایران یکی از 10 کشور آسیب پذیر در برابر حوادث ناشی از بلایای طبیعی به شمار می آید، اعمال سیاست های کاهش خطرپذیری و توجه به مسأله ‏ی تاب آوری شهری یکی از مسئولیت های مهم مدیران شهری محسوب می شود.

در این راستا علاوه بر ایمن سازی ساختمان‏ های مهم و مقاوم سازی ابنیه، نیازمند به کارگیری تکنولوژی در پایش سلامت زیرساخت ‏های مختلف از جمله تونل‏ ها، معادن، پل‏ ها، کوه ‏ها و … امری ضروری محسوب می‏ گردد.

راهکار زیرساخت هوشمند با به کارگیری گستره وسیعی از سنسورهای ژئوتکنیکی به جمع‏ آوری و پایش بلادرنگ انواع پارامترهای مهم می‏ پردازد.  تحلیل و پردازش اطلاعات جمع‏ آوری شده با به کارگیری تکنولوژی ‏های کلان داده و هوش مصنوعی، به پیش بینی مخاطرات و مدیریت بهینه و در نتیجه کاهش خطرات و خسارات می‏ انجامد.

برخی از ویژگی‏ های این راهکار عبارتند از:

  • امکان نصب سیستم در هر مکان به صورت Plug & Play
  • پشتیبانی از گستره وسیعی از سنسورهای ژئوتکنیکی به منظور به کارگیری در نقاط مورد نظر و اندازه ‏گیری پارامترهای مربوطه
  • مشاهده اطلاعات جمع ‏آوری شده و روند آن‏ها از راه دور از طریق اینترفیس مبتنی بر وب و تجهیزات هوشمند
  • به کارگیری تکنیک‏ های ارتباطی با مصرف توان پایین و محدوده پوشش‏ دهی گسترده
  • تشخیص و پیش بینی حوادثی نظیر شرایط نامناسب جوی، یخ‏ زدگی جاده ‏ها، بروز مشکل در سلامت جاده‏ ها، تونل ‏ها و پل ‏ها، ریزش کوه و انسداد جاده
  • قابلیت نمونه‏ برداری متغیر از 30 ثانیه تا 24 ساعت وابسته به نوع پروژه
  • به کارگیری پروتکل‏ های امنیتی و الگوریتم‏ های رمزنگاری به منظور اطمینان از برقراری ارتباطی ا من
  • مشاهده اطلاعات سنسورها و نودها و مدیریت تجهیزات
  • تنظیم پارامترهای مختلف از جمله سطوح آستانه
  • ایجاد خودکار گزارشات با به کارگیری ابزارهای پردازشی
[/fusion_tab][fusion_tab title=”آتش نشانی هوشمند” icon=””]

Picturثe1

در سال‏ های اخیر شاهد خسارات مالی و صدمات و تلفات انسانی جبران ناپذیری ناشی از آتش سوزی‏ های پدید آمده در سطح شهر و بوده‏ ایم. در این میان برنامه‏ ریزی و مدیریت ناصحیح حوادث، مرتباً دامنه خسارات را گسترده و میزان خسارات را افزایش داده و ضرورت به کارگیری تکنولوژی‏ های نوین ارتباطی، مدیریت یکپارچه تجهیزات و ارائه سرویس‏ های متنوع در امنیت عمومی را به صورت جدی مطرح ساخته که پاسخگویی به نیازمندی‏ ها در هر مرحله از چرخه مدیریت بحران را ممکن می‏ سازد.

در این راستا با پایش لحظه‏ ای و بلادرنگ شرایط و ایجاد ارتباطات بلادرنگ مابین شهروندان، سازمان‏ ها و نیروهای عملیاتی پیش، حین و پس از حادثه و همچنین مدیریت تیم‏ های حاضر در صحنه توسط مرکز کنترل و فرماندهی پیش‏بینی شده، ضمن دستیابی به شیوه ‏های مدرن و بهینه مدیریتی، شهری ایمن‏ تر در انتظار ما خواهد بود.

[/fusion_tab][/fusion_tabs][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][rev_slider alias=”Public Safety Logo”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]